Trendy v zmenách organizačnej štruktúry podniku - Hrašková, Dagmar
Organizovanie ako riadiaci nástroj manažéra. Organizačná diferenciácia činnosti podniku. Tradičné organizačné štruktúry. Pružné organizačné štruktúry.