Vzdelávanie sa - pridaná hodnota manažéra - Ponišťiaková, Oľga
Súčasný vývoj spoločnosti na všetkých úrovniach. Ciele vzdelávania. Poznatkovo orientovaný svet. Znalostný kapitál. Moderné formy prípravy manažérov.