Svět derivátů se radikálně změní - Vodička, David
Nové regulatórne, účtovné a obchodné požiadavky zmenia od budúceho roka svet derivátov. Vyššie kapitálové požiadavky a nové účtovné definície trhovej hodnoty významne ovplyvnia spôsob akým budú banky uzatvárať obchody a cenu, ktorú zaplatia firemní klienti. Úprava trhovej hodnoty derivátov a kreditné riziko protistrany (Credit valuation adjustment, CVA).