Digitální bankovnictví mění postoj klientů - Jindřich, Marek
Neustále sa zvyšovanie tlaku na čo najrýchlejšie zavedenie nových regulatórnych požiadaviek v meniacom sa prostredí trhu, vyvoláva taktiež tlak na nákladovú efektivitu bankových prevádzok. Dostupnosť internetového bankovníctva a ochota klientov platiť za bankové služby.