Vyzrejte nad svými procesy s BPM - Havránek, Vojtěch
Zavádzanie nových procesov, ktoré korešpondujú s požiadavkami na speed-to-market a kvalitu služieb orientovaných predovšetkým na zákazníka. Moderný BPM (Business process management).