Ochrana dat musí být v bankovnictví prioritou - Svoboda, Ivan
Na zaistení integrity zabezpečovacieho systému sa podieľa takzvaná spoľahlivosť, ktorá súvisí s vykonávaním jednotlivých operácií vopred známym a očakávaným spôsobom. Úroveň zabezpečenia spracovaných dát v bankovom sektore.