Definice, faktory a měření regionální konkurenceschopnosti - Šulc, Michal
Teoretické východiská regionálnej konkurencieschopnosti. Faktory regionálnej konkurencieschopnosti. Stratégia regionálneho rozvoja Českej republiky 2007-2013. Exogénne a endogénne faktory konkurencieschopnosti. Meranie a hodnotenie konkurencieschopnosti.