Účtovná závierka IAS/IFRS v podmienkach medzinárodnej harmonizácie účtovníctva - Staríčková, Zuzana
Priblíženie účtovnej závierky z pohľadu platnej slovenskej legislatívy a z pohľadu medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS a porovnanie so slovenskou právnou úpravou. Zavedenie prvej aplikácie medzinárodných účtovných štandardov do praxe.