Financie a výkonnosť slovenského poľnohospodárstva - Grznár, Miroslav
Analýza finančnej pozície slovenských agrárnych podnikov v komparácii s vybranými krajinami EÚ a súčasnosti a posúdenie vplyvu vybraných finančných faktorov na prosperitu a rozvoj podnikov a rast ich konkurenčnej schopnosti.