Lidské zdroje v logistice
Problematika ľudských zdrojov v logistike. Zmeny v preferenciách kariéry a osobného života, v reorganizácii pracovného výkonu a zameranie na zodpovednosť, efektivitu a zároveň na väčšiu slobodu zamestnanca. Firmy a školy sa učia spolupracovať. Spolupráca medzi vzdelávacími inštitúciami a praxou v logistike. Školy s výučbou logistiky. Akútny nedostatok technicky vzdelanej pracovnej sily. Opatrenie českej vlády.