Fúzie a akvizície ako stratégia multinacionálneho podniku Hewlett-Packard - Kmeť, Vladimír
Fúzie a akvizície spoločnosti Hewlett-Packard po roku 2000. Uskutočnených bolo 63 transakcií, z toho 1 bola fúzia. Vybrané ukazovatele pre sledované akvizície. Vplyv goodwillu na hodnotu transakcie. Trhová hodnota skúmaných akvizícií. Výhodnosť skúmaných akvizícií.