[Matematika I] - Hajduová, Zuzana, 1974-
Recenzia publikácie. Titul je logicky členený do štyroch kapitol, pričom sleduje hierarchické štrukturovanie predmetu. Obsah jednotlivých kapitol je podložený matematickým aparátom.