Komplexná ochrana a bezpečnosť obyvateľov miest a obcí - Sivák, Jaroslav
Oblasti - sféry a realizácia projektu "Bezpečné mesto, obec, región". Rozsah, kvalita a taktika opatrení projektového riadenia a prevádzkovania týchto opatrení. Ciele projektu.