IPO aktivita na kapitálovom trhu - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Vývoj trhu IPO (Initial public offering). Porovnanie počtu realizovaných IPO a ich objemu (2004-2011). Porovnanie vývoja zmien objemu realizovaných IPO so zmenou vývoja indexu amerického trhu S&P 500. Globálny pohľad na trh IPO. Porovnanie odvetví podľa získavania kapitálu prostredníctvom IPO.