Využitie mobilných aplikácií pre mestá a ich občanov - Šimunek, Stanislav
Využitie smartfónov vo verejnom sektore na cielenú informovanosť a komunikáciu obyvateľov mesta so samosprávou. Príklady využitia mobilných aplikácií pri komunikácii úradov s občanmi.