Financovanie rizikovým kapitálom - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Vývoj rizikového kapitálu v USA. Porovnanie zmeny objemu investovaného rizikového kapitálu v USA a indexu S&P 500 (1995-2011). Vývoj rizikového kapitálu v rámci krajín CEE. Vývoj akciového trhu a cien akcií spoločností rizikového kapitálu. Porovnanie vývoja cien akcií spoločnosti Kohlberg Kravis Roberts & Co. a indexu S&P 500 (2010-2012).