Obnoviteľné zdroje energie pre samosprávu - Hudec, Marián
Mestá, ktoré sa dobrovoľne rozhodli zvýšiť energetickú účinnosť a využiť obnoviteľné zdroje energie. Prijatie klimatického a energetického balíčka v únii v roku 2008 začala Európska komisia s iniciatívou Dohovor primátorov a starostov.