Kritériá výberu IS/IT, očakávania a prínosy - Kokles, Mojmír
Poslanie IS v moderných organizáciách. Sengeho podmienky, podpora ich plnenia a rozvoj IS/IKT. Využívanie ERP systémov. Kritériá výberu ERP. Očakávania a dosiahnuté prínosy. Výsledky prieskumov uskutočnených v r. 2003 a 2010 a ich porovnanie. Prínosy z implementácie IS/IT. Vplyvy pôsobiace na dosahovanie prínosov.