Habits in consumer behaviour - Lesáková, Dagmar, 1949-
Správanie spotrebiteľov. Spotreba potravín. Preferencie pri potravinách. Návyky spotrebiteľov v detstve a v dospelosti. Vysvetlenie súvisu medzi preferenciami a praxou pri potravinách u univerzitných študentov a ich preferenciami a praxou v detstve. Spotrebiteľské správanie pri potravinách v rodine môže ovplyvniť zdravšie navyky jedenia v dospelosti.