Analýza vybraných faktorov interného podnikateľského prostredia rodinných MSP v SR - Kovalev, Andrej
Hodnotenie dôležitosti vybraných prvkov interného podnikateľského prostredia na Slovensku. Korelačná matica vybraných prvkov interného prostredia MSP. Vzťah medzi podnikmi a faktormi interného podnikateľského prostredia. Podiel variability jednotlivých faktorov interného prostredia. Analýza faktorovej záťaže riešenia pomocou Component Matrix.