Využitie potenciálu biomasy ako zdroja elektrickej energie - Kráčmar, Ján
Biomasa ako potenciálny zdroj energie. Výhody využitia biomasy ako obnoviteľného zdroja energie. Nevýhody biomasy. Výroba elektriny z biomasy. Národný akčný plán výroby elektriny z biomasy na Slovensku. Multifunkčný potenciál biomasy.