Využívanie nehmotného majetku v podnikateľskej činnosti podnikov v SR - Križan, Martin
Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 85 podnikateľských subjektov rôzneho zamerania. Pri uskutočnených investíciách slovenských podnikov sa pomaly do pozornosti dostáva aj nehmotný majetok. Investície do jednotlivých zložiek nehmotného majetku v súčasnosti. Využívanie dnešnej skladby nehmotného majetku z hľadiska budúcnosti. Prehľad registrovaných práv priemyselného vlastníctva. Budúce investície do nehmotného majektu. Budúce investície v strojárenskom odvetví a v obchode.