Analýza porovnateľnosti cien pri aplikácii metód transferového oceňovania - Harumová, Anna, 1955-
Princípy a pravidlá transferového oceňovania. Problematika výberu metód na zisťovanie transferových cien. Analýza porovnateľnosti cien pri aplikácii metód na zisťovanie transferových cien. Vplyvy uplatňovania transferových cien na makroprostredie a na podnikateľskú sféru.