Zhodnotenie trendov vývoja harmonizácie nepriamych daní v rámci Európskej únie - Vavrová, Katarína, 1960-
Analýza trendov vývoja harmonizácie nepriamych daní v rámci Európskej únie v nadväznosti na vznik, charakteristiku a genézu vývoja daňových systémov s prepojením na historicky najdôležitejšie právne dokumenty Európskej únie.