Princípy obozretného správania pre riadenie a dohľad nad operačným rizikom - Oravíková Podoliaková, Katarína
Štruktúra princípov obozretného správania sa pre riadenie a dohľad nad operačným rizikom. Vytvorenie primeraného prostredia riadenia rizika. Procesy monitorovania operačného rizika alebo strát senior manažérmi a predstavenstvom.