Vývojové trendy na poistných trhoch - Kafková, Eva
Hlavné ekonomické faktory a trendy pôsobiace na vývoj poistného trhu od roku 2000. Základný obraz o zmenách v priemyselne vyspelých krajinách a v krajinách emerging markets z hľadiska celosvetového pohľadu predpísaného poistného.