Přístupy k internacionalizaci podnikatelských aktivit českých podniků - Zapletalová, Šárka
Faktory ovplyvňujúce počiatok a rozvoj internacionalizácie podnikateľských aktivít malého a stredného podnikania v ČR. Zhodnotenie používania rôznych prístupov pri realizácii medzinárodných podnikateľských aktivít malých a stredných českých podnikov.