Crisis as remedy? The 2009 gas crisis and its influence on the increase of energy security within Visegrad group countries - Mišík, Matúš
Spolupráca krajín Vyšehrádskej štvorky v oblasti energetickej bezpečnosti pre rokom 2009. Kríza v roku 2009 a jej dopad na krajiny V4.