Využitie modelov ABC-M (Activity based costing - management) pri optimalizácii nákladov - Kufelová, Iveta, 1970-
Postup optimalizácie nákladov procesov. Optimalizácia vo výrobe. Optimalizácia obchodných a podporných procesov. Prínosy z ABC - M. Postup tvorby modelu ABC z podnikovej praxe.