Transferové oceňovanie - všeobecné princípy a analýza porovnateľnosti - Linkayová, Lucia
Všeobecné princípy transferového oceňovania. Pravidlo najlepšej (najvhodnejšej) metódy. Porovnateľnosť. Analýza provnateľnosti a funkčnosti. Typický proces analýzy porovnateľnosti uvedený v kapitole č. 3 Smernice OECD.