[Menové kurzy v krajinách strednej Európy] - Kotlebová, Jana, 1969-
Recenzia na monografiu od Rajmunda Mirdalu, zaoberajúca sa komplexnou analýzou vývoja krajín strednej Európy smerujúcich do menovej únie.