Diverzifikácia výroby energie z obnoviteľných zdrojov - Majtán, Miroslav
Výroba energie z obnoviteľných zdrojov z pohľadu Európskej únie. Integrácia energie z obnoviteľných zdrojov do vnútorného trhu. Otvorenie trhu s elektrickou energiou a obnoviteľné zdroje. Transformácie infraštruktúry EÚ. Posilnenie postavenia spotrebiteľa. Stimulácia technologických inovácií. Zabezpečenie udržateľnosti energie z obnoviteľných zdrojov. Možnosti výroby energie z obnoviteľných zdrojov na Slovensku. Fotovoltaika, geotermálna energia, biomasa, vodná energia, veterná energia.