Výkonnosť podniku vedecký časopis Výskumného ústavu ekonomiky a manažmentu
Rozvoj vybraných oblastí ekonomiky a manažmentu podniku z hľadiska teoretických poznatkov a praktických skúseností aplikovaných v hospodárskej praxi nielen na Slovensku. Vedecké a diskusné príspevky a pôvodné vedecké štúdie, informácie a recenzie z oblasti výkonnosti podniku.