Efektívnosť finančných trhov v kontexte informačnej asymetrie - Markovič, Peter, 1974-
Problematika racionality a racionálneho rozhodovania na finančných trhoch. Efektívnosť verzus neefektívnosť trhov. Asymetria informácií a dostupnosť informácií na finančných trhoch.