Zmena v indexe S&P 500 - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Po uzavretí obchodného dňa 30. 11. 2012 bude nahradená pôvodná spoločnosť Cooper Industries plc. v indexe Standard & Poors 500 novou spoločnosťou. Bude ňou Dollar General Corp.