Navrhované zmeny v zákone o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve platné od 1.1.2013, - Neupauerová, Zuzana
Rozdeľovanie a poukazovanie výnosu dane z príjmov obciam na nasledujúci kalendárny rok. Údaje o počte žiakov a detí od zriaďovateľov škôl a analytických a koncepčných materiálov ministerstva.