Geotermálna energia ako obnoviteľný zdroj energie - Marsina, Štefan
Geotermálna energia vo svete. Inštalovaný výkon výroby tepelnej energie vo vybraných štátoch sveta v roku 2000 a 2010. Prehľad využívania geotermálnej energie v jednotlivých kategóriách. Využívanie geotermálnej energie na Slovensku. Prehľad výsledkov geotermálnych vrtov realizovaných na Slovensku. Využívanie zdrojov geotermálnych vôd v SR podľa krajov.