Hmotné a nehmotné formy odmeňovania ako motivačný faktor zamestnancov v podniku - Matkovčíková, Natália, 1982-
Zamestnanecké výhody ako nepriama forma odmeňovania. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, ktoré zamestnanecké výhody v podniku existujú resp. mali by existovať a ktoré zo zamestnaneckých výhod sú potrebné resp. želateľné pre skupinu manažérov a skupinu študentov. Poradie zamestnaneckých výhod, ktoré sú v podniku potrebné podľa študentov. Poradie zamestnaneckých výhod, ktoré sú v podniku potrebné podľa manažérov.