Multidimenzionálne indexy - ukazovatele sociálno-ekonomického rozvoja - Rubisová, Michaela
Analýza a kritické zhodnotenie najznámejších multidimenzionálnych indexov používaných na meranie sociálno-ekonomického rozvoja v súčasnosti, posúdenie ich silných a slabých stránok ako aj vzájomná komparácia.