Klient v bankovním podnikání a kvalita služeb - Petrjánošová, Božena
Bankové podnikanie. Klienti v bankovom podnikaní. Klient a etika v bankovom podnikaní. Zmluvný vzťah medzi bankou a klienetom. Bankové tajomstvo. Nové prístupy banky ku klientom.