Vývoj regionálneho HDP a prognóza miery nezamestnanosti - Neupauerová, Zuzana
Popis a charakteristika vývoja HDP v jednotlivých regiónoch a určenie prognózy miery nezamestnanosti na rok 2012 na základe predpokladaného vývoja regionálneho HDP .