Faktory úspechu v polygrafickom priemysle - Misof, Josef, 1974-
Výskum, ktorého cieľom bolo zistiť faktory, ktoré ovplyvňujú úspešnosť podnikov v polygrafickom priemysle. Rozdelenie tlačiarní do skupín z hľadiska výsledkov finančných ukazovateľov. Všeobecná charakteristika skúmaných podnikov. TOP 5 podnikov s najväčšou konkurenčnou výhodou podľa respondentov. Externé faktory vplývajúce na úspešnosť podnikov v súčasnosti. Externé faktory budúcnosti. Trendy v polygrafickom priemysle. Podnikateľské prostredie. Rýchlosť reakcie na zmeny vonkajšieho prostredia.