Kurzové rozdiely - účtovný a daňový pohľad - Drozd, Marián
Článok poukazuje na používanie kurzov pri prepočte cudzej meny, a to z hľadiska účtovných a daňových predpisov, zákona o DPH, zákona o cestovných náhradách, na správny postup pri určení výšky kurzových rozdielov, ich zaúčtovaní a zahrnutí do základu dane.