Úplné znenie zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení ďalších zákonov a zákona č. 68/2012 Z.z, zákona č. 286/2012 Z.z. a zákona č. 343/2012 Z.z.