Flattening and redistibution of the CAP direct payments for the EU27 regions - Kožar, Maja
Sploštenie a prerozdelenie priamych platieb SPP za regióny EU27. Regionálny dopad reformy priamych platieb Spoločnej poľnohospodárskej politiky.