Ekonomika kvality - Mošať, Miroslav
Rôzne pohľady na ekonomiku kvality. Gummesonov model závislosti medzi kvalitou a zvýšením ziskovosti. Základné vzťahy ekonomiky kvality. Prekážky v ekonomike kvality.