Kvantitatívne kritériá hodnotenia útvaru ľudských zdrojov - Lajoš, Branislav
Príspevok zdôrazňuje význam hodnotenia personálnej práce v organizácii a poskytuje prehľad vybraných kvantitatívnych kritérií, ktoré môžu organizácie prakticky uplatňovať na hodnotenie efektívnosti útvaru ľudských zdrojov.