Vybrané indikátory zdokonaľovania vzdelávania a prosperita podnikov - Matušovič, Martin
Význam aktivizujúcich metód pre skvalitnenie vzdelávania, ktoré je možné vo vzdelávaní uplatniť tak, aby efekt prijímania, ukladania, preverovania a využívania nových poznatkov, informácií a zručností bol čo najefektívnejší. Preskúmanie názorov vybraných subjektov na niektoré otázky skvalitnenia procesu vzdelávania.