Nové komunikačné technológie a nové vkladové produkty v komerčných bankách na Slovensku - Napolitano, Barbara
Bezkontaktné platobné karty. Viacúčelová predplatná karta. Optické platobné karty a biometrické bankomaty. Vkladové produkty. Cash pooling. Inteligentné sporenie.