Využitie internetu a sociálnych sietí v medzinárodnom riadení ľudských zdrojov a na riadenie personálneho rizika - Jamborová, Erika Mária
Príspevok sa zameriava na využívanie sociálnych sietí na personálnu prácu a riadenie ľudských zdrojov vo firmách v medzinárodnom prostredí ako súčasť jej politiky riadenia ľudských zdrojov ako i na identifikáciu s tým spojených rizík, ktoré sú tak na strane firmy ako i na strane pracovnej sily.